ΚΡΑΤΗΣΗ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το Δια Ταύτα, είναι σημείο συνάντησης, επιλογή για εκατοντάδες πελάτες, είναι μέρος για να δημιουργήσεις αναμνήσεις.

Το όραμα μας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Για τους Έλληνες, όπως και για όλους τους Μεσογειακούς λαούς, το τραπέζι είναι το μέρος που ενώνει γενιές και πολιτισμούς, οικογένειες και φίλους. Πέρα από παράδοση ετών, το να μοιραζόμαστε το φαγητό μας σημαίνει το να διαφωνήσουμε για τις απόψεις μας, να ανακοινώσουμε σημαντικά νέα, να μεταφερθούμε με μυρωδιές και γεύσεις στα παιδικά μας χρόνια.

Από το 2004, αποστολή μας αποτελεί να φέρουμε στο τραπέζι σας τις καλύτερες συνταγές της Μεσογειακής διατροφής. Αγνές και προσεκτικά φροντισμένες πρώτες ύλες φτάνουν με καθημερινές παραλαβές στην κουζίνα του Δια Ταύτα, για να μαγειρευτούν με τεχνογνωσία και μεράκι και να φέρουν την γνώση και την νοστιμιά της Μεσογείου στο τραπέζι σας. Φέτα Τυρνάβου, Λουκάνικα Τζουμαγιάς, Γραβιέρα Κρήτης, Καπνιστό Μετσοβόνε, Κρόκος Κοζάνης είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που συνθέτουν ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα στο Δια Ταύτα. Συνδυασμένα με προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες κρασιού και αποσταγμάτων με κύρια προέλευση την Μακεδονία, αλλά και ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση και ζωντανή μουσική, φέρνουν την ποιότητα αλλά και την θρεπτική αξία της Μεσογειακής διατροφής στο τραπέζι σας!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η Μεσογειακή διατροφή, εξαιτίας των αγνών πρώτων υλών αλλά και της θρεπτικής αξίας που προσφέρει για τον ανθρώπινο οργανισμό, ανήκει από το 2013 στην Λίστα της Άϋλης Πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Η Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ισπανία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Πορτογαλία και το Μαρόκο, προσχώρησαν στην λίστα ως πρεσβευτές της Μεσογειακής διατροφής συμπεριλαμβάνοντας τα ήθη, τα έθιμα, τις συνταγές και τις παραδόσεις τους.

Θερμοί υποστηρικτές της Μεσογειακής διατροφής στο σύνολο της, θεωρούμε ότι το να τρώμε όλοι μαζί αποτελεί το θεμέλιο της πολιτιστικής ταυτότητας και της συνέχειας των κοινοτήτων σε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου. Το όραμα μας είναι να προωθήσουμε την Μεσογειακή κουζίνα για να ενισχύσουμε την παράδοση και την ταυτότητα του τόπου μας καθώς και για να επωφεληθούμε από τα σημαντικότατα οφέλη που την χαρακτηρίζουν. Τα πιάτα μας αποτελούν πάντα μια ολοκληρωμένη και υγιεινή πρόταση με πλήρη διατροφική αξία και είναι βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές που αγαπάμε να μοιραζόμαστε, παρασκευασμένες με αγνά τοπικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς. Συνδυάζονται με μοναδικές επιλογές σε κρασί και αποστάγματα, για να αποτελέσουν μια ξεχωριστή επιλογή για το καθημερινό σας τραπέζι.

Το όραμα μας